Celkem 0 položek
0 Kč

Křupaví ČERVÍCI (se slanou skořicí - LIMITKA!)

Skořice je zdravá skoro ve všech směrech. Je antioxidační, pomáhá dobrému zažívání, krevnímu oběhu a ještě tak podmanivě chutná a voní! V kombinaci se solí může směle soutěžit s gurmánskou lahůdkou slaný karamel a v kombinaci se sušenými křupavými červíky WormUP ji posíláme soutěžit o vaše srdce, jakožto zdravou proteinovou lahůdkou roku! Pozor! Křupaví jedlí červíci ve slané skořici jsou pouze limitovaná série!

   
 
ks
Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

Koření

Příchuť slaná skořice je naprosto neotřelá a originální stejně jako Křupaví červíci.

Způsob přípravy
Červíci pocházejí z českého chovu. Před jejich zpracováním prochází několikadenní hladovkou, aby se důkladně očistili. Poté je krátce povaříme, usušíme a nakonec okořeníme. Vše děláme s maximální pozorností na kvalitu a zachování výživových hodnot.

Kde se červíci chovají
Na farmě na Moravě již po desetiletí skvěle funguje certifikovaná hmyzí farma. Potemník moučný se chová v plastových přepravkách, kde je zasypán obilným šrotem. Čas od času je mu dodána čerstvá zelenina jako zdroj vody. Chov je velice suchý, čistý. Podle legislativy spadá hmyz do kategorie hospodářských zvířat. Z tohoto pohledu je hmyz nejčistěji chované i zpracovávané hospodářské zvíře.

Věděli jste, že?
Na chov hmyzu se spotřebuje výrazně méně vody, krmiva i půdy, než je to v případě jiných hospodářských zvířat.

Trvanlivost
Minimální trvanlivost křupavých červíků je 2 roky od data výroby.

Složení:
larvy Potemníka moučného (95,5%), skořice (1,5%), sůl (1,5%), cukr (1,5%).

Balení:

20g sušených larev potemníka moučného (Tenebrio molitor) v luxusním vzduchotěsně uzavřeném balení.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 2356 kJ/ 563 kcal
Tuky (mastné kyseliny) 40 g
- z toho nasycené 9,3 g
- mononenasycené 21 g
- polynenasycené 10 g
Sacharidy 4,6 g
- z toho cukry 1,8 g
Bílkoviny 48 g
Sůl 2,1 g
//rychlydotaz
//video